Servicii

Mai mult »

Servicii online
Card image cap

Webdesign

Web-Link a dezvoltat cel mai bun model pentru design-ul de web de afaceri si il imbunatatim inca din anul 2005. Va oferim optiuni inovatoare de design, care va mentin identitatea corporativa a grupurilor-tinta pentru Internet.


Card image cap

Hosting

Web-Link va ofera gazduire pe servere dedicate, garantand functionarea aceastora in cei mai buni parametrii. Oferim suport tehnic calificat 24/7 pentru toti clientii nostri.


Card image cap

CMS

Cu CMS de la Web-Link continutul si structura o data create sunt stocate intr-o baza de date. Aceasta constituie baza pentru un flux de lucru digital eficient si este astfel bazat pe un cross-media şi grup tinta specifice.

Card image cap

Maps

Noi va punem afacerea pe harta. Inscriindu-va afacerea in serviciul Google Maps, aceasta va fi mult mai usor de localizat de catre clientii dvs.


Card image cap

Logo

Aveti nevoie de un logo care sa va defineasca? Apelati la noi pentru a va crea definitia perfecta a identitatii companiei dvs.


Card image cap

Social media

Detineti un cont al companiei pe social media sau doriti ca firma dvs. sa fie prezenta si in acest sector? Va oferim servicii de realizare a paginilor respective si de integrare a acestora cu site-ul dvs.
Card image cap

Networking


Echipa Web-link.ro va ofera servicii complete de consultanta, proiectare si executie retele calculatoare. Aveti deja o retea si nu functioneaza cu ati dori? Nicio problema! Noi ne asumam acest proiect si il vom adapta cerintelor si nevoilor dvs. Aveti un nou spatiu unde este necesara o retea? Suntem aici pentru dvs. Nu trebuie decat sa ne contactati prin mail sau telefonic
Card image cap

Service PC


Detineti un pc/laptop ce nu mai functioneaza corespunzator? Cu ajutorul oferit de echipa noastra, acesta va functiona in parametrii normali in cel mai scurt timp posibil. PC-ul sau laptop-ul dvs. s-a defectat si din acest motiv documentele dvs. importante nu mai sunt accesibile? Noi vom face tot posibilul ca dvs. sa reintrati in posesia acestora. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati prin mail sau telefonicDate identificare

F28/303/2013

CUI: 31583583

Contact

Web-link.ro
M:office@web-link.ro
T: +40 745 386 553

Social Media


Facebook